سایت آشپزی

اموزش اشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه پودینگ نارگیل

طرز تهیه پودینگ نارگیل

پودینگ نارگیل
پودینگ نارگیل با میوه های استوایی یک نوشیدنی کامل و سالم است که طعم بسیار دلپذیری دارد.یک لیوان پودینگ نارگیل و میوه های تازه می تواند انرژی روزانه شما را تامین کند.

مواد لازم پودینگ نارگیل با میوه های استوایی

  • شیر پرچرب   ۱ پیمانه
  • نارگیل رنده شده   ¾ پیمانه
  • تخم شربتی    ⅓ پیمانه
  • شیر نارگیل   ۳۸۰ گرم
  • وانیل تازه  ½ عدد
  • شکر   ¼ پیمانه
  • میوه های تازه فصل  نصف پیمانه پودینگ نارگیل

پودینگ نارگیل

پودینگ نارگیل

طرز تهیه پودینگ نارگیل با میوه های استوایی

ابتدا باید وانیل را از قسمت طولی ببرید و با چاقو عصاره آن را از پوست جدا کنید.تخم شربتی را هم تمیز کنید و چند دست بشویید تا ریگ یا شن آن خارج شود.سپس شیر نارگیل را با یک پیمانه شیر پر چرب و شکر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۶ تا ۸ دقیقه گرم شوند و تا بخار از آن بلند شود.

بعد آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.در حین خنک شدن پودینگ به آن تخم شربتی خیس داده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید .اگر خیلی غلیظ شد به آن کمی شیر اضافه کنید.سپس آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید.

نارگیل را هم رنده کنید و  روی سینی فر بریزید و  داخل فر با دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد به مدت ۳تا ۴ دقیقه قرار دهید تا برشته شود و رنگش به طلایی بزند.

بعد از انجام این مراحل میوه های تازه مثل کیوی , انبه و هر میوه دلخواه فصل را خرد کنید .سپس پودینگ  را در چند لیوان نسبتا بلند بریزید و با میوه تازه و نارگیل برشته تزیین کنید. پودینگ آماده شده حداقل ۲۴ ساعت  در یخچال نگه دارید تا حسابی خنک و خوشمزه شود.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
11 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 4
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی