سایت آشپزی

اموزش اشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی

  • جدید
  • دسته بندی : شیرینی تاریخ : یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۷

طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی

دونات مغزدار ایتالیایی ، دونات مغز دار و دونات ایتالیایی

یونانیان و رومی های باستان اولین اقوامی بودن که خمیر سرخ شده شیرین رو ابداع کردن، اون ها تیکه های خمیر رو سرخ می کردن و روش رو با عسل می پوشوندن. البته در اون زمان برای سرخ کردن از چربی حیوانات استفاده می شد و روغن مایع به شکل امروزی وجود نداشت. در قرون وسطی اعراب خوردن خمیر سرخ شده رو دوباره متداول کردن، اون ها خمیر غیرشیرین رو به شکل توپی در روغن سرخ می کردن، در شیره ای غلیظ می غلطوندن و به عنوان دسر می خوردند.

طرز تهیه دونات مغزدار ایتالیایی

در این مطلب طرز تهیه یک دونات مغزدار ایتالیایی خونگی خیلی خوشمزه رو قرار میدم که فوق العاده است.

مواد لازم برای دونات مغز دار ایتالیایی

  • آرد ۳ فنجان
  • شیر ولرم دو سوم فنجان
  • مخمر ۵ ق چ
  • شکر نصف فنجان
  • تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
  • لیمو ۱ عدد
  • کره نرم شده ۴٫۵ ق غ
  • شکلات صبحانه ۱ شیشه
  • پودر شکر برای تزئین
  • روغن کنجد یا سرخ کردنی برای سرخ کردن
  • نمک ۱ پینچ
دونات مغزدار ایتالیایی

طرز تهیه دونات مغز دار ایتالیایی

مخمر را به شیر ولرم (۴۰ درجه ) اضافه کرده و رویش را بپوشانید و کناری بگذارید تا عمل آید.

آرد ، شکر ، یک عدد زرده و یک عدد تخم مرغ کامل، لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید سپس مخمر را اضافه نموده و کاملا ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس کره را به خمیر اضافه کنید و دوباره ورز دهید.

خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته و رویش را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در دمای اتاق کناری بگذارید تا کاملا حجیم و دوبرابر شود.
خمیر را به مدت ۸-۱۰ دقیقه ورز دهید و سپس به قطر حدود نیم سانتی متر با وردنه بازش کنید .
با استفاده از یک لیوان خمیر ها را قالب بزنید و اضافه ها ی آن را دوباره ورز دهید و پهن کنید و قالب بزنید تا خمیر دور ریز نداشته باشید.
وسط نیمی از خمیر های قالب زده شده را کمی شکلات صبحانه بگذارید.
دور تا دور شکلات ها روی خمیر را با یک قلم مو سفیده ی تخم مرغ را که کاملا هم زده اید بکشید تا به عنوان چسب کار عمل کندو سپس خمیرهای قالب زده شده را که شکلات ندارند روی شکلات ها بگذارید و با فشار کمی اطراف دو لایه را به هم بچسبانید. ۱۰ دقیقه به دونات ها استراحت دهید تا کمی پف کنند.
روغن را درون تابه قرار دهید تا کاملا داغ شود. نکته ی کلیدی برای پخت مناسب دونات ها دمای روغن است که باید حدود ۱۸۰ درجه باشد.پس بهتر است از روغنی که در دمای بالا نسوزد و یک دماسنج آشپزخانه استفاده کنید.
دونات ها را در روغن بیندازید و در حدی که هر طرفش طلایی رنگ شود بپزید. و سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه اش کشیده شود.

نکات تکمیلی در مورد دونات مغزدار ایتالیایی

دونات مغزدار ایتالیایی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
دونات مغزدار ایتالیایی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
25 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 4
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی