سایت آشپزی

اموزش اشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۷

کیک خوشمزه زعفرانی

کیک خوشمزه زعفرانی

برای شما  طرز تهیه کیک زعفرانی خوشمزه خانگی را برای شما قرار دادیم.

کیک خوشمزه زعفرانی

شما می توانید یکی از بهترین کیک هایی را که می شود در فصل های سرد سال درست کرد. کیک زعفرانی از کیک های است که بیشتر آن را در زمستان تهیه می کنند و درست کردن آن هم بسیار راحت و ساده است اما خوشمزه تهیه کردن آن کمی نکته دارد که ما تلاش کردیم در این پست از سایت تفریحی نازشو به شما تمام نکات طلایی که برای پخت یک کیک فوق العاده برای این روز ها نیاز دارید به شما خواهیم گفت شما حتما تا انتها همراه ما باشید تا همه این این نکات را یاد بگیرد مطمن به شما برای تهیه یک عصرانه کمک خواهد کرد. همانطور که می دانید این کیک به علت داشتن زعفران ممکن است برای افرادی مضر باشد.

مواد لازم برای تهیه کیک زعفرانی خوشمزه خانگی

تخم مرغ: سه عدد
زعفران : غلیط دم کرده هر چقدر بیشتر بهتر
آرد ۲ لیوان سر خالی
ماست: ۳/۴لیوان
کره: ۱۲۵گرم(میتونید ۲۵ گرم شو روغن مایع بریزید)
شکر: ۳/۴لیوان
خامه‌: فرم گرفته به دلخواه
نمک میوه یک ق چایخوری (علت پف زیاد این کیک و بافت سبک و اسفنجیش همینه اگه حذف کردید میتونید بجاش بکینگ پودر اضافه کنید )
وانیل : نوک قاشق چایخوری
گلاب : در صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک زعفرانی خوشمزه خانگی

برای شروع کار شما باید تمام‌ مواد رو از نیم ساعت قبل از یخچال در بیارید تا هم دمای محیط بشه. و در ابتدا باید کره,شکر و وانیل را با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ وسبک بشه. سپس تخم مرغ ها رادانه دانه اضافه کرده(بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ حدود۱دقیقه میزنیم)حدود ۵ دقیقه میزنیم تا حجم مواد زیاد شود. بیکینگ پودر را داخل آرد و نمک میوه را لحظه آخر داخل ماست میریزیم توجه کنید لحظه ای که میخواید ماست و داخل مواد بریزید نمک‌ میوه رو‌ اضافه کنید. بعد به ترتیب مقداری آرد الک کرده ومقداری ماست اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی وبه آرامی مخلوط میکنیم تا مواد تمام شود و‌در نهایت گلاب رو اضافه میکنیم.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  دستور تهیه حلوای سیاه خانگی

در ادامه کار باید مواد را داخل قالب گرد ۲۳ یامربع۲۰ سانتیمتری که کف آن کاغذ انداختیم میریزیم. داخل فر که از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه,حدود چهل تا پنجاه دقیقه میپزیم. در نهایت اگر مایل بودید به دو قسمت تقسیم‌ کنید و مابینش و روی کیک خامه فرم گرفته بزنید. شما می توانید که از خامه استفاده نکنید تغییری در طعم اصلی کیک زعفرانی نیز به وجود نمی آید.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
17 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 2
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی