سایت آشپزی

اموزش اشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

ترشی خیار چنبر و ترشی بادمجون

  • آپدیت
  • دسته بندی : ترشی تاریخ : یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷

ترشی خیار چنبر و ترشی بادمجون

ترشی خیار چنبر ، طرز تهیه ی ترشی خیار چنبر
“ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجان از ترشی های فصل تابستان هستند

این مدل ترشی  خیلی راحت درست میشه و شدیدا خوش خوراکه. علاوه بر اون رنگ زیبایی داره و جون میده برای خوشگل کردن سفره. سعی کنید از بهترین مواد برای درست کردن ترشی استفاده کنید. بادمجون هایی که معروف به شمالی هستن و باریک و قلمی و خوشرنگ اند رو انتخاب کنید و بهتره بادمجونا دونه یا تخم نداشته باشن.

طرز تهیه ترشی خیار چنبر

  • بادمجون     ۲ عدد
  • خیارچنبر   ۱ کیلو
  • سیر   به تعداد کافی
  • فلفل تند به اندازه دلخواه
  • سرکه به میزان کافی
  • زردچوبه  به میزان لازم
  • ادویه ترشی به مقدار لازم
  • سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر به میزان کافی

ترشی خیار چنبر

ترشی خیار چنبر

روش تهیه ترشی خیار چنبر

بادمجان ها را پس از شستن و خشک کردن با پوست به صورت حلقه ای و درشت خردکنید و با سرکه ، کمی زردچوبه و فلفل تند می پزیم طوری که له نشوند.سپس

ادویه ترشی ، سیاه دانه ، تخم گشنیز ، سیر و گلپر را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه ترشی سرد شد میتوانید بلافاصله از آن استفاده کنید.

بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و در سرکه بپزید طوری که له نشوند.سپس خیار چنبرها را هم به صورت حلقه ای ببرید و به همراه سیر خرد شده و فلفل تند

در داخل سرکه و بادمجان ها میریزیم تا ترشی آماده شود.

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
41 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 4
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی