سایت آشپزی

اموزش اشپزی

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
یکشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

دستور سالاد تن ماهی خوشمزه

  • آپدیت
  • دسته بندی : سالاد تاریخ : شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۷

دستور سالاد تن ماهی خوشمزه

 

 

سالاد تن ماهی به عنوان یک غذای خوش طعم می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو شود.

 

دستور سالاد تن ماهی خوشمزه

طرز تهیه و دستور پخت:

برنج موجود در سالاد کاملاً سیرکننده است و کاملا با ذائقه ی ایرانی ها هماهنگ است. این سالاد می تواند همراه با غذاهای دیگر برای تنوع بیشتر در سفره استفاده شود. همچنین گزینه ی مناسبی برای وارد کردن سبزیجات و ماهی به رژیم غذایی افراد است.

برنج را از قبل بپزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و با استفاده از یک چنگال دانه های چسبیده به هم را از هم جدا کنید. تن ماهی را به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آن نخود فرنگی، فلفل، گوجه، پیازچه، جعفری و زیتون را اضافه کنید البته استفاده از زیتون اختیاری است.

حالا زمان تهیه سس مخصوص سالاد است. در ظرف جداگانه ای، سس مایونز، آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و با نمک و فلفل یا هر ادویه دیگری بسته به ذائقه تان آن را طعم دار کنید. سس تهیه شده را به بقیه مواد اضافه کنید و کاملاً با آنها مخلوط نمایید.

سالاد تن ماهی بسیار خوشمزه ی شما آماده است. این سالاد را میتوانید نهایتاً تا سه روز در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که گرسنه بودید چند قاشق از آن را نوش جان کنید.

برنج
خام ۶۰۰ گرم

تن ماهی
۵۰۰ گرم

نخود فرنگی
۱۰۰ گرم

فلفل قرمز
تند ۲ عدد

گوجه فرنگی
۴ عدد

پیازچه
۴ عدد

جعفری
به مقدار دلخواه

روغن زیتون
به مقدار دلخواه

سس مایونز
۳ قاشق غذا خوری

آب لیمو ترش
۲ عدد

زیتون
به میزان لازم

نمک و فلفل
به میزان لازم
چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
37 views مشاهده
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 4
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


تبلیغات متنی